MAI MULTE DESPRE NOI

       Grădinița cu Program Prelungit Nr. 6 ,,Petru Poni” Roman asigură un program educațional bazat atât pe programa Ministerului Educației și Cercetării, cât și pe activitățile opționale și extracurriculare care încurajează dezvoltarea personalității complexe individuale a preșcolarului.

       Misiunea grădiniței noastre este de a crea un mediu cald și stimulativ în care fiecare copil să fie încurajat să- și dezvolte talentele și aptitudinile. Aici, copilul are primele interacțiuni individuale și de grup. De aceea, în grădiniță, muncim atât cadrele didactice cât și personalul aferent, împreună cu părinții copiilor, pentru a face această primă experiență, atât confortabilă cât și reușită pentru fiecare copil în parte. Noi oferim un mediu cald, sigur și plăcut, organizat și monitorizat de educatori cu experiență în strategiile moderne de predare- învățare.

      Unitatea noastră are patru săli de clasă pentru două grupe mici, una mijlocie și una mare. Dispunem de clase separate, dormitoare separate și săli de servit masa.

Click Here
Previous slide
Next slide
Scroll to Top